Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.02.21. - Wednesday, Eleonóra napja van.

Belföldi hírek

Digitalizációs tanácsadás indul a cégeknek

2023. March 22. 13:37
Digitalizációs tanácsadás indul a cégeknek

Nagyon komoly hangsúlyt fektet Magyarországon a digitalizáció fejlesztésére a Telekom.

Március közepén bejelentette a Telekom, hogy elindítanak egy olyan beruházási projektet, amellyel a magyar vállalkozások digitális fejlettségét kívánják magasabb szintre emelni. A beruházás a Telekom Digitalizációs Tanácsadás projekt nevet kapta.

 

A tanácsadást főleg kis- és középvállalkozásoknak tervezik lebonyolítani. Egy-egy tanácsadás során olyan témákat taglalnak majd a szakemberek, hogy miként érdemes vezetni manapság egy vállalatot, hogyan érdemes marketingelni a céget, milyen pénzügyi és jogi támogatásokat lehet igénybe venni 2023-ban és milyen speciális digitális megoldásokat érdemes kihasználni.

 

A Telekom már évek óta jelentős szerepet tölt be a magyar kkv-szektor digitális fejlesztésében

 

A Telekom tájékoztatása szerint a szolgáltatás ingyenesen igénybe vehető a kkv-ügyfeleknek. Ez a lépés nagyban segíthet a magyar kkv-szektornak abban, hogy elinduljanak a digitalizáció útján valamint, hogy stabilabbá váljanak a modern korban.

 

A statisztikai adatok alapján hazánkban jelenleg a mikro-, kis- és középvállalatok csupán 30-35 százaléka kezdett már bele a digitalizációs beruházásokba, ám a szektor versenyképessége miatt fontos, hogy még több cég lépjen és innováljon.

 

A Telekom új szolgáltatásának eredményeképp rövid időn belül javulhat a cégek internetes megjelenése és digitális infrastruktúrája, így a közeljövőben egyfajta transzformáció várható a magyar piacon.

 

Forrás: MTI, Telekom, Hello Biznisz
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu