Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.06.01. - Thursday, Tünde napja van.

Belföldi hírek

Digitalizációs beruházások Zalaegerszegen

2023. January 10. 14:59
Digitalizációs beruházások Zalaegerszegen

Zala megyében óriási keretösszegű fejlesztések zárulnak le az idei évben.

Zalaegerszegen nagy jelentőséggel bíró projektek kerülnek átadásra 2023-ban. A beruházások között található számos olyan projekt is, amelyek a mesterséges intelligenciához és a jövő technológiákhoz kapcsolódnak.

 

Egészen pontosan a 14 milliárdot is megközelíti az összesített értéke azoknak az innovációknak, amelyeket idén szeretnének befejezni a városban. Az átadások mellett ugyanakkor lesznek olyan projektek is, amelyet idén kezdenek el a vármegyeszékhelyen.

 

A digitalizációs beruházások alapja a mesterséges intelligencia

 

A bejelentések alapján 2023-ban körülbelül 7 milliárd forint értékben indíthatnak új korszerűsítéseket és beruházásokat Zalaegerszegen. A városban az idei évben is kiemelt szerepet kapnak azok a fejlesztések, amelyek a digitalizációhoz kapcsolódnak. 

 

A közzétett információk alapján például a földforgalmi szolgáltatás 100 százalékban elektronikusan fog tovább folytatódni, ez pedig gyorsabbá teszi az adminisztrációs ügyek intézését, illetve bürokrácia mentessé formálja a folyamatokat. 

 

A jövő technológiák ügyében sem áll le a város, hiszen a vármegyeszékhelyen található kormányablakokban a mesterséges intelligenciával alakítják rövidebbé, gyorsabbá és papír mentessé azokat a szolgáltatásokat, amelyeket az államigazgatási szakemberek végeznek.

 

Forrás: MTI

CS.SZ.
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu