Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.08.14. - vasárnap, Marcell napja van.

Belföldi hírek

Digitális bankfiókot nyitott az MKB Bank Budapesten

2022. április 08. 21:50
Digitális bankfiókot nyitott az MKB Bank Budapesten

Az elmúlt hetekben egyesült a Budapest Bank az MKB Bank intézményével, majd bejelentették, hogy egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a digitalizációra.

Éppen a hetekben egyesült a Budapest Bank és az MKB Bank, az első közös fejlesztés pedig már ki is derült. Az MKB Bank megnyitotta első digitális bankfiókját, mégpedig a GoBuda Mall bevásárlóközpontban. A bankfiók komoly fejlesztéseken esett át, ultramodern és nem tuolsó sorban digitális.

 

A bankfiók 500 négyzetméteres és teljesen úgy lett kialakítva, hogy az az ügyfelek igényeit szolgálja ki. A környezet 100 százalékban diszkrét, a kiszolgálás pedig prémium banki környezetben történik. Az ügyfeleknek a tájékozódást tabletek és digitális kijelzők segítik, a gyerekeket pedig digitális játszósarok várja a helyszínen.

 

Megváltoztak az ügyféligények, igénylik a digitális szolgáltatásokat

 

Az budapesti bankfiók már az új banki világot szemlélteti, amelyet egyre több banknál szeretne létrehozni a Magyar Bankholding. A holding egyik fő célja, hogy a magyar ügyfelek számára olyan kimagasló bankolási élményt biztosítson, amely a nemzetközi szinten is egyedülálló.

 

A digitális bankfiók maga az innováció, amely már a megváltozott ügyféligényekre is kiemelt figyelmet fordít. Mivel az ügyfelek manapság egyre komplexebb ügyekben keresik fel a bankokat és a pénzügyi tanácsadókat, a mindennapi banki szolgáltatásokat már inkább a digitális térben veszik igénybe, ezért fontos tényező egy bank életében a digitális fiók.

 

Forrás: Infostart
CS.SZ.

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu