Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.10.05. - szerda, Aurél napja van.

Belföldi hírek

Digitális arcfelismerő rendszert fejlesztő vállalat jelent meg hazánkban

2022. augusztus 18. 23:08
Digitális arcfelismerő rendszert fejlesztő vállalat jelent meg hazánkban

Megjelent egy amerikai technológiai vállalat Budapesten, amely digitális arcfelismerő rendszerekkel látja el a kkv-kat.

Egy olyan technológiai vállalat kezd el terjeszkedni a magyar fővárosban, amely a digitális arcfelismerő megoldásokat fejleszti. A cég rendkívül erős a jövő technológiákban, így a magyar vállalatok nagyot profitálhatnak a terjeszkedésből.

 

Az Exadel vállalata amerikai székhellyel rendelkezik és szerte a világon terjesztik a szoftvereiket. A cég közel fél éve nyitotta meg Budapesten a legújabb fejlesztési központját, ám a komolyabb bővülési terveket csak most tették közzé.

 

A vállalat elemzése alapján a következő 10 évben akár négyszeresére is duzzadhat az arcfelismerő technológiák piaca. Főleg a kis és középvállalkozásoknak jelent ez óriási előnyt, így a magyar kkv piacon is arra számít az Exadel, hogy széles körben elterjed a technológia.

 

Már év eleje óta van központja Budapesten a cégnek 

 

Az amerikai cég szoftverét szállodai beléptetéskor és reptéri check-in alkalmával is használhatják a magyar vállalatok, sőt a jövőben a közterületeken megjelenő hirdetések arcképeit is képes lesz felismerni a fejlesztés.

 

Évekkel ezelőtt még rengetegen tartottak az ilyesfajta rendszerektől, mára azonban egyre többen az okostelefonokat is az arcfelismerő technológiával nyitják fel, így ma már sokkal könnyebben befogadja mindenki ezt a praktikát.

 

Forrás: Profitline
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu