Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.18. - Thursday, Andrea napja van.

Belföldi hírek

Demján Sándort Lengyelországban tüntetik ki a Babér-díj platina fokozatával

2013. January 18. 12:10
Demján Sándort Lengyelországban tüntetik ki a Babér-díj platina fokozatával

A Babér-díj átadása rangos esemény, amelyen a tudományos, kulturális, politikai és gazdasági életben kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyeket díjaznak.


Demján Sándor, a TriGranit elnöke január 19-én, szombaton Platina Babér-díjat vesz át Katowicében, amellyel a helyi Kereskedelmi Kamara tünteti ki azokat, akik kiemelkedő munkájukkal hozzájárultak a régió fejlődéséhez, a külföldi tőke beáramlásának előmozdításához és Lengyelország pozitív imázsának támogatásához.

Demján Sándor


Demján Sándor Életműdíjat nemrég kapott az ingatlanszektorban nyújtott kiemelkedő teljesítményeinek elismeréseként


A Babér-díj korábbi kitüntetettei között olyan ismert személyiségek találhatók, mint Lech Walesa (1992), II. János Pál Pápa (1996), Václav Havel (2004), Andrzej Wajda (2008) és José Manuel Barroso (2011). Demján Sándor 2008-ban ugyancsak Lengyelországban, Krakkóban vette át a „Krakkó Filantróp” díjat, amelyet az U Siemachy gyermekszervezet pénzügyi támogatásáért adományoztak számára.

TriGranit


„Lengyelország mindig kiemelt célpontja volt ingatlanfejlesztési tevékenységünknek. Az országban megvalósult fejlesztéseink területe meghaladja az 500,000 m²-t, befektetésünk értéke pedig meghaladja az 1milliárd eurót. Lengyelország számomra a munka becsületét jelenti: a munkaszerető és megbízható munkások tették lehetővé a TriGranit zászlóshajóinak számító lengyel fejlesztéseink sikerét. Ezt a felelősségérzetet, segíteni akarást tapasztaltam nemcsak a gazdasági, hanem a lengyel-magyar barátság szép hagyományait erősítő karitatív együttműködésünk során is.” – hangsúlyozta Demján Sándor.


Cége, a 15 éves TriGranit Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanbefektetési, -fejlesztési és -üzemeltetési vállalata, amely a régió 7 országában van jelen. A TriGranit Fejlesztési Zrt. több mint 2,5 milliárd euró értékben fejlesztett projekteket és további 4 milliárd euró - többnyire vegyes hasznosítású - fejlesztés megvalósítását tervezi az elkövetkező években. A cég és a Kínai Népköztársaság délkeleti partjainál fekvő Fucsien (Fujian) tartományban található Putien (Putian) város vezetése például egy új városközpont és szabadidő-komplexum fejlesztésével és kivitelezésével kapcsolatban írt alá szándéknyilatkozatot. A 300 millió dollárosra tervezett, 500.000 négyzetméteres beruházás keretében irodákat, lakóépületeket, kulturális és kereskedelmi egységeket fejlesztenek Kínában.


MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu