Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.02.23. - Friday, Alfréd napja van.

Belföldi hírek

Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló vezetője lett az Év polgármestere

2022. September 26. 08:30
Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló vezetője lett az Év polgármestere

Nagy megtiszteltetés érte Hajdúszoboszló vezetőjét: Czeglédi Gyulát választották az Év polgármesterének. Komáromban vehette át az elismerést.

 

Díjazott lett Czeglédi Gyula a 27. Városi Polgármesterek Randevúján, amelyet a komáromi Csillagerdőben tartottak meg. A díjat közönségszavazás alapján ítélték oda Czeglédinek – az örömhírt maga a polgármester is tudatta Facebook-oldalán.

 

A címet és az elismerést Dukai Miklós önkormányzati államtitkár adta át a városvezetőnek, aki ezzel együtt megkapta a Porsche Hungaria felajánlását is: létesíthetnek egy elektromos töltőállomást.

 

Czeglédi Gyula lett az Év polgármestere

Czeglédi Gyula lett az Év polgármestere

 

Czeglédi Gyula 3 éve dolgozik polgármesterként Hajdúszoboszlón, ahol korábban a komoly turisztikai húzóerőt jelentő Hungarospa Hajdúszoboszló Zrt-t vezette, de ő volt a Magyar Fürdőszövetség elnöke is.

 

Kiemelt feladatának tartja, hogy a helyiek bevonásával fejlődhessen az alföldi város.

 

„Itt, a keleti végeken nagyot alkottunk a turizmusban, most a pandémia alatt és a háború kapcsán is, nagyon sok menekültet fogadtunk be. Nagyon jó a közösség, a civilekkel együtt nagyszerű dolgokat viszünk véghez” – mondta el Czeglédi Gyula az M1 Híradójában.

 

A teljes cikk itt olvasható.

 

Fotó: Facebook/czegledigyula1

 

B.A.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu