Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.10.05. - szerda, Aurél napja van.

Belföldi hírek

Csúcstechnológiában jártas cég terjeszkedik Magyarországon

2022. április 01. 22:06
Csúcstechnológiában jártas cég terjeszkedik Magyarországon

Új gyárat épít Sárospatakon a csúcstechnológiákat alkalmazó SK-Precíziós Szerszámgyártó Kft.

A gépiparban abszolút a világ csúcstechnológiáit képviseli az SK-Precíziós Szerszámgyártó Kft., március végén pedig bejelentették, hogy 2 milliárd forintos beruházást indítanak Sárospatakon, ahol egy vadiúj gyárat építenek fel.

 

A 2 milliárd forintos fejlesztés hatalmas jelentőséggel bír a zempléni térségben, ráadásul a cég beruházásával 30 új munkahelyet is létrehoz a városban. A beruházás természetesen a magyar gazdaságnak is nagy előnyére válik, hiszen a gépipar komoly szerepet tölt be az ország gazdasági növekedésében.

 

Gépipari vállalkozás jelentkezett be Sárospatakra

 

Az SKF Business Development AG sárospataki beruházásával újabb magyar városban jelenik meg a sokak által kedvelt német minőség, a magas szintű német technológia pedig további beruházásokat hozhat a térségbe.

 

A több mint 50 éves német cég befektetése 2023 végéig valósul meg Sárospatakon. A vállalat nagyon stabil menedzsmenttel rendelkezik és komoly vezetési struktúrát működtet. A német vállalatnak a Nemzeti Befektetési Ügynökség is segített, hogy minden tervezési részlet a helyére kerüljön.

 

A sárospataki üzem lesz a cég első Németországon kívüli gyára.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu