Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.11.28. - Tuesday, Stefánia napja van.

Belföldi hírek

Csúcson a banki digitalizáció

2022. November 16. 13:17
Csúcson a banki digitalizáció

Hazánkban rohamos fejlődésnek indult a bankok digitális technológiája.

Az köztudott, hogy a bankok és a pénzügyi szolgáltatók élen járnak a technológiai fejlesztésekben, valamint a digitalizációs korszerűsítésben. Magyarországon november elején a K&H Bank jelentette be, hogy új digitális szolgáltatást indít el.

 

A bank az úgynevezett Kate szolgáltatást indította el a napokban, amely egy olyan személyes asszisztensként fog dolgozni az ügyfeleknek, aki képes modern átmenetet nyújtani az applikáció és a bank különféle részlegei között.

 

Lassan mindent el tudunk intézni a telefonunkról

 

A bank közleményéből kiderült, hogy ők a pénzügyek jövőjét kizárólag a mesterséges intelligenciában látják, amelyet lehetséges magas hatékonysággal ötvözni az emberi intelligenciával.

 

A K&H Bank azért tartja fontosnak a folyamatos innovációt a digitalizáció és a mesterséges intelligencia területén, mert ezzel a módszerrel lehet a legeredményesebben javítani az ügyfélélményt és az adatok átláthatóságát.

 

Kate a jövőben rengeteg energiát és időt spórolhat meg az ügyfeleknek, hiszen számos banki témakörben tud azonnali és precíz válasszal szolgáltatni.

 

Forrás: K&H Bank
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu