Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.07.07. - kedd, Appolónia napja van.

Belföldi hírek

Csak mélyítik a válságot a szocialisták

2009. szeptember 17. 14:09
Csak mélyítik a válságot a szocialisták
A reálkeresetek csökkenése és az építőipari termelés újabb visszaesése is jelzi, hogy teljesen értelmetlenek Bajnai Gordon megszorításai, a szocialista kormány félrekezeli a válságot - mondta Cser-Palkovics András a KSH-adatokra való reagálásában.
Újabb lehangoló gazdasági adatok bizonyítják, hogy a Bajnai-kormány és a szocialisták csak mélyítik a válságot - írja Cser-Palkovics András közleményében.

A reálkeresetek csökkenése és az építőipari termelés újabb visszaesése is jelzi, hogy teljesen értelmetlenek Bajnai Gordon megszorításai, az MSZP-kormány félrekezeli a válságot - emelte ki a Fidesz helyettes szóvivője. Cser-Palkovics András hozzátette: mindezt most tetézni akarják egy óriási veszélyt jelentő költségvetéssel, amely padlóra küldi az önkormányzatokat, a kórházakat, az iskolákat ls a magyar családokat is.

Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője

Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője


"Bajnai Gordon és a szocialisták egyetlen dolgot tehetnek: azonnal visszavonják a költségvetést, és végre félreállnak a változás útjából" - szögezte le végül Cser-Palkovics András.

(Forrás: fidesz.hu)

Belföldi hírek - www.belfoldihirek.com

-ba-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu