Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.06.05. - péntek, Fatime napja van.

Belföldi hírek

,,Civilek a szélsőjobb ellen'' Mozgalom felhívása

2009. augusztus 03. 18:25
,,Civilek a szélsőjobb ellen'' Mozgalom felhívása
Szerkesztőségünk megkapta a „Civilek a szélsőjobb ellen" Mozgalom Csatlakozási felhívását, amelyet teljes terjedelmében közlünk.

 

Ma Magyarországon a demokratikus jogállamunk törvényei ellen lázító antiszemita és rasszista kisebbség garázdálkodik a közéletünkben és közterületeinken, a „rend" retorikai álarca mellett támadják az igazságszolgáltatás végrehajtó szervezeteit, polgárháborús hangulatot gerjesztve.

Nyíltan hirdetik nemzeti fundamentalista, áldemokratikus, fasisztoid eszméket utánzó emberellenes, erőszakos kijelentéseiket, és az etnikai csoporttal szemben általános diszkriminációt engedélyeznek.

A nemzet egységét fenyegető végzetes megosztottság ellen most már némák nem maradhatunk!

A Magyar Köztársaság multikulturális, elengedhetetlenül szükség van a kulturális pluralizmus őszinte tudomásulvételére és az etnikai sajátosságokat mutató rétegekkel való szolidaritás tettekben való kifejezésére!
A 2009. évi Európai Parlamenti választás eredményei megmutatták, ma a magyar társadalomban nincs hajlandóság a kulturális különbségek elfogadására, s annak szavatolására, hogy igenis minden etnikumnak helye van a nemzet kötelékében, a múlt szörnyű történelmi tetteiből, mit sem tanulva, a politikai elit dölyfös kisebbségének asszisztálásával, a teljes társadalmi gettók felállítása zajlik.

 

Barbárság ellen csak emberséggel küzdhetünk!

 

Csatlakozz! Akadályozzuk meg, hogy Budapest utcáin 2009. augusztus 15-én náci bakancsok meneteljenek!
Rudolf Hess emlékmenet - a demokrácia ellen elkövetett történelmi embertelenség egyik jelképe!

 

Célunk:

Megtalálni azokat az embereket, jobb- és baloldaliakat egyaránt, akiket elborzaszt az erőszak, elutasítják a megkülönböztetést, és demokraták. Ezeket az embereket, elsősorban fiatalokat, szeretnénk összefogni, és reményt adni nekik, hogy van alternatíva az erőszakkal és a növekvő rasszizmussal szemben.

 

Várunk a 2009. augusztus 15-én 15.00-tól Budapest V. ker. Városház park (szemben a Madách térrel), hogy nemzetközi szervezetekkel együtt demonstráljunk a rasszizmus ellen!

 

Üdvözlettel:
Szervezők

 

További részletek: http://www.osszefogas.org/ 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu