Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.08.18. - csütörtök, Ilona napja van.

Belföldi hírek

Budapesten hozza létre globális szolgáltatóközpontját az EY

2021. december 01. 14:23
Budapesten hozza létre globális szolgáltatóközpontját az EY

Az EY multinacionális nagyvállalat Magyarországon hozza létre a legújabb szolgáltatóközpontját.

Rengeteg munkahelyet teremtve Budapesten hozza létre legújabb globális szolgáltatóközpontját az EY (Ernst & Young). Az EY egy kiemelt vállalat a könyvvizsgálat és üzleti tanácsadás szektorában, az újabb budapesti beruházásuk eredményeképp pedig 500 új alkalmazottat tudnak felvenni.

 

A beruházás várhatóan 2024-ben ér véget, addig pedig az új képzési programukat is elindítják. Az Ernst & Young mintegy 770 millió forint értékben indítja el megújult képzési projektjét a magyar fővárosban, amelyet a magyar kormány 384 millió forinttal támogat.

 

A beruházás bejelentésén Szijjártó Péter is felszólalt

 

Az EY több mint 150 országban van jelen, így az, hogy Magyarországra hozza a legújabb beruházását, nagy elismerés az ország gazdaságának. A nagyvállalat főleg magasan képzett és idegen nyelveket beszélő fiataloknak adna újabb munkalehetőségeket Budapesten. A munkavállalók kiemelt képzési programokban vehetnek részt, hogy tovább mélyítsék tudásukat.

 

Az Ernst & Young beruházásához hasonló projektek nagyban segítenek a képzett magyar fiatalok itthon tartásában, illetve a külföldön dolgozó szakemberek hazacsábításában. Magyarországon jelenleg 156 üzleti szolgáltatóközpont tevékenykedik, nagy részük Budapesten.

 

Forrás és képek: MTI, EY
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu