Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.05.21. - szombat, Konstantin napja van.

Belföldi hírek

Budapesten fejleszt a Schneider Electric

2021. december 28. 11:00
Budapesten fejleszt a Schneider Electric

Bővíti budapesti központját a Schneider Electric és a dolgozók számát is megduplázzák.

Nagyszabású fejlesztést és bővítést indít Budapesten a Schneider Electric. A cégcsoport regionális beszerzési központja Budapesten található, az új projekt révén pedig munkavállalóik számát is megduplázzák a magyar fővárosban, hiszen a jelenlegi 150-ről 300-ra emelkedik az alkalmazottak száma következő egy évben.

 

A budapesti központot 2017-ben adta át a cégcsoport. Éves szinten közel 12 milliárd eurónyi beszerzést felügyel a magyar központ és a régióban dolgozó 1400 fő munkájának irányítása is innen zajlik.

 

Hosszú távon tervez a budapesti központtal a vállalat

 

A Schneider Electric a budapestin kívül csak egyetlen másik beszerzési központtal rendelkezik Európában, így rendkívül fontos helyre érkeztek az újabb beruházások, hiszen közel 6000 beszállítóval állnak szoros kapcsolatban.

 

A Schneider 2020-ban is számos beruházást indított a magyarországi gyárakban és központokban. Hazánkban 4 gyárral van jelen a cégcsoport: két zalaegerszegi, egy kunszentmiklósi és egy gyöngyösi üzemmel rendelkeznek. Közel 2000 magyar munkavállalót foglalkoztatnak és a budapesti regionális központon kívül Szigetszentmiklóson logisztikai központot üzemeltetnek.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu