Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.19. - Friday, Emília napja van.

Belföldi hírek

Bővült a beszállítói fejlesztési projekt

2017. July 17. 14:06
Bővült a beszállítói fejlesztési projekt

Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter bejelentette, hogy csatlakozott a GE Hungary csoport a Nemzeti Beszállítói Programhoz, amely lehetővé teszi, hogy az eddiginél nagyobb arányban járuljanak hozzá a hazai vállalatok a magasabb hozzáadott értékkel bíró termékek fejlesztéséhez és gyártásához.

A General Electric az egyik legnagyobb magyarországi vállalat, több mint 10 ezer munkavállalót foglalkoztat. Céljai, mint a digitális ipari technológiák meghonosítása és alkalmazása összhangban van a magyar iparpolitikai irányelveivel - mondta Varga Mihály. A beszállítói-fejlesztési program célja, hogy a következő években jelentős számú magyar kis- és középvállalkozást vonnak be a nagyvállalatok az import hálózatukba, kiépítve ezzel egy stabil és megbízható beszállítói kört Magyarországon. 

 

A GE Hungary csoport is csatlakozott a Nemzeti Beszállítói Programhoz

A GE Hungary csoport is csatlakozott a Nemzeti Beszállítói Programhoz

 

Varga Mihály hangsúlyozta, hogy a programnak köszönhetően egyre több kkv tud majd kilépni a nemzetközi piacra, valamint elsajátíthatják a nagyvállalatoktól azokat az ismereteket, amelyek az ipar 4.0 által megkövetelt szemléletváltáshoz is elengedhetetlenek. A tárcavezető kiemelte, hogy az ország számára is fontos a program, hiszen segíti a vállalkozásainkat a versenyképességet biztosító tudás megszerzésében, és a magyar cégcsoportok fejlődésének támogatása pozitívan hat a hazánkban működő globális nagyvállalatok eredményességére is.

 

/T.D.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu