Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.22. - Monday, Magdolna napja van.

Belföldi hírek

Bővítették a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium stratégiai partnereinek számát

2014. October 30. 11:00
Bővítették a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium stratégiai partnereinek számát

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter megállapodást írt alá a Fuvarozó Vállalkozók Országos Szövetségével és a Magyar Energiafogyasztók Szövetségével.

Ezzel tizennyolcra bővült a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium stratégiai partnereinek száma, de az esemény keretében megerősítették azokat a stratégiai partnerségi megállapodásokat is, amelyeket az előző ciklusban tizenhat szakmai szövetséggel, érdekképviselettel kötött a minisztérium.

Seszták Miklós elmondta: a tárca legfontosabb feladata, hogy a társadalmi érdekek összehangolásával, megalapozott kormányzati döntésekkel, az együttműködés erejére támaszkodva növelje Magyarország versenyképességét.

 

 

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter

 


Hozzátette: a jogszabályok akkor tudnak pozitív változásokat elindítani, ha szoros a kapcsolatuk a valósággal és figyelembe veszik a szabályozott terület sajátosságait. Ebben kérik ki a partnerek szakmai véleményét.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tájékoztatása szerint a stratégiai partnereknek törekedniük kell arra, hogy az adott jogterülettel foglalkozó más szervezetek észrevételeit összegyűjtsék, és a minisztériumnak átadják.

 

-csa-

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu