Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.11.28. - Tuesday, Stefánia napja van.

Belföldi hírek

Bevezeti a robotikát egy hódmezővásárhelyi cég

2022. October 06. 18:09
Bevezeti a robotikát egy hódmezővásárhelyi cég

Robotokkal bővül a Güttler Kft. Hódmezővásárhelyen. A cég jelentős növekedést vár a hatékonyságban.

Gépparkját korszerűsíti és kapacitásait bővíti Hódmezővásárhelyen a Güttler Kft. A vállalat a robotokat is beveti egyes folyamataiban. A Güttler Kft. pályázati forrásokból bővíti tevékenységét a városban. A több mint 20 éves vállalatot Németországban hozták létre és főként mezőgazdasági gépek gyártásával, illetve értékesítésével foglalkoznak.

 

A társaság mezőgazdasági növényápoló és talajművelő gépeket készít a piac számára, de fejlettségük révén technológiai szolgáltatásokat is képesek nyújtani a partnereknek. Folyamatosan korszerűsítik a gépeket, a magyar gazdák pedig szerviz szolgáltatást is igénybe vehetnek tőlük.

 

A tesztelések alapján a robotkarok hatékonyabbak is lehetnek, mint az emberek

 

A fejlesztések eredményeképp tovább gyarapítják a termékek kínálatát és növelik a gyártóberendezések kapacitását. A géppark fejlesztés miatt modern csővágó gépek és fiber-lézer sík vágó gépek is érkeznek Hódmezővásárhelyre.

 

A Güttler Kft. robotokat is vásárol, amelyeket azonnal használatba is vesznek a sorozatgyártás miatt. A robotok egyszerűen programozhatóak, taníthatóak és kezelhetőek lesznek, ezért az üzemben a hegesztési munkálatokat is át tudják venni a szakemberektől.

 

A robotok megjelenésének köszönhetően a gyárban dolgozók is tehermentesítve lesznek.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu