Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.23. - Thursday, Dezső napja van.

Belföldi hírek

Beadhatók a támogatási kérelmek a Magyar Multi Program II. és III. pályázati felhívásaira

2019. December 05. 15:16
Beadhatók a támogatási kérelmek a Magyar Multi Program II. és III. pályázati felhívásaira

Rákossy Balázs, európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár közölte: a Magyar Multi Program II. és III. pályázati felhívásai több mint 14 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással járulnak hozzá a vállalkozásfejlesztési célok eléréséhez.

A "Magyar Multi Program II. - A kiemelt növekedési potenciállal bíró kis- és középvállalkozások megerősítése, értékhozzáadó tevékenysége és piacbővítési lehetőségeinek fejlesztése" és a "Magyar Multi Program III. - A kiemelt növekedési potenciállal bíró feldolgozóipari kis- és középvállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása" című pályázati felhívások a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében jelentek meg. Rákossy Balázs hangsúlyozta, hogy a programokkal a támogatott vállalkozások tudatosabb fejlődési pályára léphetnek, stratégiai szemlélettel tervezhetik jövőbeni beruházásaikat.

 

Beadhatók a támogatási kérelmek a Magyar Multi Program II. és III. pályázati felhívásaira

 

Lehetővé válik a vállalkozások fejlődési pályájának fenntartása, valamint értékhozzáadó tevékenységük növelése önálló hazai termékek és szolgáltatások kifejlesztése, illetve márkaépítés révén. Javul a versenyképességük, működésük elmozdítható lesz a hatékonyság-orientált, majd innováció fókuszú működés felé, amely elősegíti a bérek növekedését és a munkahelyek stabilitását. A két felhívás révén megközelítőleg 100-130 vállalkozás juthat vissza nem térítendő támogatáshoz. A nyertes vállalatoknak a támogatásból lehetőségük van többek között különféle tanácsadási szolgáltatások igénybevételére, illetve új technológiai fejlesztést eredményező eszközök beszerzésére is - ismertette az államtitkár.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu