Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.21. - Friday, Alajos napja van.

Belföldi hírek

Az ország rendkívül rossz helyzetben van

2010. April 15. 16:13
Az ország rendkívül rossz helyzetben van
Szijjártó Péter a Pénzügyminisztérium sajtótájékoztatójára reagálva kijelentette: Magyarország mára sokkal gyengébb lett, mint amikor a szocialisták átvették a kormányzást.
Véleménye szerint ma az ország rendkívül rossz állapotban van, de nem tudjuk biztosan, hogy mennyire kilátástalan a helyzet. Felhívta a figyelmet arra, hogy a milyen volt kormányzás minőségének állapota 2002-ben és most 2010-ben. Az államadósság GDP-arányosan több mint 80 százalék, a munkanélküliség aránya folyamatosan nő. Elmondása szerint, lehetetlen megbecsülni az államháztartási hiányt, de egy bizonyos: jelentősen több annál, amit a szocialisták állítanak.

Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője

Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője

Szijjártó Péter leszögezte, hogy a Bajnai-kormány költségvetése körül nagy problémák vannak. Félő, hogy mire a Fidesz átveszi a kormányzást, az MSZP kiüríti az államkasszát. Országunk minden eddiginél rosszabb helyzetben van, és ezen csakis minden eddiginél nagyobb nemzeti összefogással lehet változtatni. Hozzátette: ha a nemzeti egység kisebb, a gödörből még nehezebb lesz kimászni, de választók a második fordulóban eldönthetik, hogy mekkora egységet kívánnak létrehozni!

Elmondta, hogy nem csak mást akarnak csinálni, hanem másként is fognak kormányozni, nem úgy, ahogy azt az MSZP tette. Soha többé olyan nem lesz, hogy a kormány más számokkal van hatalmon, mint amit az emberekkel megoszt. Amint megtudja Fidesz a pontos adatokat, azonnal közli az ország polgárainak.

Forrás: fidesz.hu

Belföldi hírek - www.belfoldihirek.com

*MA*

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu