Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.06.06. - szombat, Norbert napja van.

Belföldi hírek

Az ország legsikeresebb vállalkozásai jelentkezését várják

2019. április 27. 13:05
Az ország legsikeresebb vállalkozásai jelentkezését várják

Az Európai Vállalkozásfejlesztési Díjért hat kategóriában, legalább két éve működtetett programokkal jelentkezhetnek vállalkozások, civil szervezetek, önkormányzatok és állami szervek 2019. május 26-ig.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium az Európai Bizottsággal közösen 2019-ban is díjazni kívánja a legkreatívabb és legsikeresebb vállalkozásfejlesztési programokat. Az EB által 2005-ben alapított verseny célja a vállalkozóvá válást és a vállalkozások mindennapjait megkönnyítő kezdeményezések megismertetése annak érdekében, hogy azok nemzetközi szinten is példával szolgálhassanak.

 

Az ország legsikeresebb vállalkozásai jelentkezését várják

 

 

Az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj kategóriái a vállalkozói szellem javítása, befektetés a vállalkozói kompetenciák fejlesztésébe, üzleti környezet fejlesztése, vállalkozások külpiacra lépésének elősegítése, zöldgazdaság és az erőforrások hatékony felhasználása, vállalkozás a társadalmi esélyegyenlőségért. A nevezés két kiválasztási szakaszban, nemzeti és európai szinten zajlik. A magyarországi szakmai zsűri két projektet juttat tovább a nemzetközi fordulóba. A legkreatívabb és leginspirálóbb vállalkozásfejlesztési program az Európai Zsűri Fődíját nyeri el. 

A díj történetének eddigi legnagyobb magyar sikerét a Gazdagmami Kft. érte el 2014-ben. A cég öt éve elnyerte az európai fődíjat, és a „Vállalkozói kedv ösztönzése” kategóriában is győztes lett.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu