Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.09.19. - csütörtök, Vilhelmina napja van.

Belföldi hírek

Az MTVA, az MTI, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány együttműködése

2014. június 09. 10:24
Az MTVA, az MTI, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány együttműködése


Gazsó L. Ferenc, az MTI Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, Patyi András, az egyetem rektora, Szabó László Zsolt, az MTVA megbízott vezérigazgatója  és Sára Sándor, az alapítvány kuratóriumának elnöke négy éves együttműködési megállapodást írt alá.

Gazsó L. Ferenc, az MTI Nonprofit Zrt. vezérigazgatója

Az együttműködés keretében az intézmények közös programfejlesztő bizottságot hoznak létre, amelynek vezetésére Gazsó L. Ferencet kérték fel. Gazsó L. Ferenc a nemzeti hírügynökség 133 éves múltjára mutatott rá, mondván: az MTI tradíciója, tudása, tapasztalata és munkakultúrája az együttműködésben is kamatoztatható. A hírügynökség a tájékoztatás pontos és hiteles alapja - fűzte hozzá -, ennek pedig a képzési program alapjaiban is meg kell mutatkoznia. A vezérigazgató párhuzamot vont az integráció során létrejött Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a közmédia átalakulása között, amely szintén több intézmény összekapcsolódását foglalja magába.

A 4 évre szóló együttműködés a többi között kiterjed a közszolgálati egyetemen folyó média és kommunikációs oktatás fejlesztésére, a gyakorlati oktatásra, mind az alap- és mesterképzésben, mind a doktori oktatásban, de célja még a közszolgálati média szakértő utánpótlásának megteremtése is.


MTI/MCOnet

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu