Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.12.01. - kedd, Elza napja van.

Belföldi hírek

Az MSZP ismét nem a hitelproblémákkal küzdőkön segített

2009. július 21. 21:44
Az MSZP ismét nem a hitelproblémákkal küzdőkön segített
A Fidesz szerint az MSZP-nek nem sajtótájékoztatók tartásával kellene a hitelproblémákkal küzdőknek segítenie. A párt helyettes szóvivője a szocialisták azon javaslatára reagált, hogy kerüljenek szégyenfalra azok a bankok, amelyekre sok panasz érkezik.
Azzal, hogy az MSZP kedden újabb sajtótájékoztatót tartott, ismét nem nyújtott segítséget a hitelproblémákkal küzdőknek, a helyzetüket ugyanis ez nem oldja meg - írta az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében Cser-Palkovics András.

Hozzátette: az emberek hónapok óta konkrét, érdemi lépésekre várnak. "Nem azt várják, hogy moratórium legyen, hanem hogy csökkenjenek végre a törlesztőrészleteik, és végre egyértelmű szabályok vonatkozzanak a banki szolgáltatásokra" - mutatott rá.

cser_palkovics_430_457_20090721214031_557.jpg

Az MSZP ismét nem a hitelproblémákkal küzdőkön segített


Cser-Palkovics András véleménye szerint az MSZP-nek nem az a feladata, hogy sajtótájékoztatókat tartson, hanem hogy a konkrét kormányzati intézkedéseket meghozza, azaz a törvényeket betartassa, valamint ahol arra szükség van, ott a jogszabályokat szigorítsa.

Török Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, pártja azt kéri, hogy egy "szégyenfalon" tegye nyilvánossá a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) azon bankok és biztosítók listáját, amelyekkel kapcsolatban a legtöbb panasz érkezik hozzájuk.

(forrás: fidesz.hu - MTI)

Budapest Online - www.bpn.hu

-ba-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu