Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.06.03. - szerda, Klotild napja van.

Belföldi hírek

Az iparszövetség felkészíti a kisvállalkozásokat az újabb pályázatokra

2016. december 27. 10:31
Az iparszövetség felkészíti a kisvállalkozásokat az újabb pályázatokra

A Magyar Iparszövetség segíti a kisvállalkozásokat abban, hogy sikeresen induljanak az ismét megnyíló mikro- kis és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítésére, illetve a mikro- kis és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatására kiírt uniós pályázatokon a felzárkózó régiókban.

Vadász György, a szövetség ügyvezető elnöke kifejtette, hogya következő hetekben a területi iparszövetségek fórumokon ismertetik a lehetőségeket, a budapesti inkubátorházban pedig pályázatírók állnak rendelkezésre, akik csak sikeres pályázat esetén kérnek minimális díjat. Felhívta a figyelmet arra, hogy a lehetőséggel élni kell, mert a következő uniós programozási időszakban nem várható ilyen jellegű támogatás.

 

Magyar Iparszövetség

A Magyar Iparszövetség segíti a kisvállalkozásokat, hogy sikeresen induljanak az ismét megnyíló mikro- kis és középvállalkozások pályázatain

 

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban 24 milliárd forint keret áll rendelkezésre a 2017. január 16-tól beadható termelési kapacitásbővítő pályázaton, ahol a kisvállalkozások vissza nem térítendő támogatást kaphatnak minimum 25 millió és maximum 250 millió forint között új eszközök és gépek beszerzésére, illetve lehetőséget ad energiahatékonyság javítására vonatkozó tevékenység fejlesztésére. A mikro, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatására kiírás kerete 21 milliárd forint, és az ugyancsak 2017. január 16-tól beadható pályázaton 5 millió és 25 millió forint közötti összeg pályázható ugyancsak új eszközök beszerzésére, technológiai rendszerek és kapacitások kialakítására.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu