Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.13. - Thursday, Antal, Anett napja van.

Belföldi hírek

Az Ericsson tovább fejleszt és munkahelyeket hoz létre Magyarországon

2013. July 11. 10:34
Az Ericsson tovább fejleszt és munkahelyeket hoz létre Magyarországon

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Thomas Jul, az Ericsson közép-európai régiójának vezetője írták alá a magyar kormány újabb Stratégiai együttműködési megállapodását.


Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a kormány és az Ericsson


Az Ericsson a hazai infokommunikációs iparág legnagyobb kutatás-fejlesztési részlegével rendelkező vállalata, a megállapodás aláírása alkalmából bejelentette, hogy további fejlesztéseket hoz Magyarországra, és így újabb munkahelyeket teremt. Thomas Jul azt hangsúlyozta, hogy a magyar kormány és az Ericsson között létrejövő stratégiai megállapodás erősíti és elmélyíti a Magyarországgal folytatott együttműködést.

Varga Mihály

 

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter írta alá a kormány nevében a stratégiai együttműködési megállapodástA cég 27 éve fontos szereplője a magyar gazdaságnak - fogalmazott Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, aki az aláírás kapcsán elmondta, hogy a stratégiai együttműködés különösen fontos Magyarország számára, mivel az hangsúlyozottan tartalmazza a magyarországi oktatás és kutatás, fejlesztés és innováció összekapcsolását a gyakorlati megvalósítással, az ipari alkalmazással.Fotó: NGM

MTI/MCOnet
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu