Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.19. - Sunday, Ivó, Milán napja van.

Belföldi hírek

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma átadta a 2014-es családbarát munkahely díjakat

2014. May 29. 10:59
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma átadta a 2014-es családbarát munkahely díjakat

Soltész Miklós szociális és családügyért felelős államtitkár adta át a megtisztelő családbarát munkahely díjakat az  Emberi Erőforrások Minisztériumának nevében.


A XVI. kerületi önkormányzat kapta meg a Családbarát munkahely különdíjat a költségvetési szervek kategóriájában.  A Szegedi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem és a Márianosztrai Fegyház és Börtön is kitüntetésben részesült. A négy kategóriában meghirdetett díjra rekordmennyiségű pályázat érkezett. Anégy különdíjazotton kívül további 39-en kapták meg az elismerést: egy, az intézményre kihelyezhető plakettet.

 

 

Átadták az EMMI családbarát munkahely díjait
A díjátadón Soltész Miklós felidézte a most lezárult kormányzati ciklus családpolitikai területen elért eredményeit, és arról beszélt, hogy a szemléletváltozásnak köszönhetően évről-évre egyre több munkaadó támogatja a családokat, alakít ki családbarát környezetet. A családbarát környezet jó a munkavállalónak, mert több időt tölthet a családjával, ugyanakkor jó a munkáltatónak is, mert dolgozója nagyobb odaadással végzi a munkáját - véli Fülöp Attila család- és esélyteremtési politikáért felelős helyettes államtitkár.


MTI/MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu