Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.09.19. - csütörtök, Vilhelmina napja van.

Belföldi hírek

''Az előző szocialista vezetés szégyent hozott Dombóvárra''

2009. augusztus 17. 17:54
''Az előző szocialista vezetés szégyent hozott Dombóvárra''
Dombóváron - a jogerős marasztaló ítélet előtt már lemondó - Szabó Lóránd (MSZP) polgármester helyett 2009. október 11-én választanak polgármestert. A Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt helyi szervezetei megnevezték polgármesterjelöltjüket, és már megkezdték a szükséges ajámlószelvények gyűjtését is.
Patay Vilmos önkormányzati képviselőt indítja a Fidesz és a KDNP az időközi polgármester-választáson Dombóváron. A ma is önkormányzati képviselő vállalta a két párt felkérését, mert mint elmondta, "dombóváriként személyes felelősséget érez a város sorsa iránt."

Patay Vilmos két fontos problémát nevezett meg jelölésekor. Az egyik új munkahelyek teremtése, mert azok biztonságot és megélhetést nyújtanak az itt élőknek, míg a másik, hogy meg kell tisztítani az önkormányzatot a korrupció gyanújának minden formájától.

Az előző városvezetés szégyent hozott a városra, pedig a dombóváriak szorgalmas, tisztességes emberek - mondta Patay. Én arra vállalkozom, hogy szolgáljam az itt élőket, hogy velük együtt, közösen alakítsuk, jobbítsuk sorsunkat.
A város változást akar, ez megmutatkozott a június 7-i Európa Parlamenti választások során is. Változtatni akarnak, mert saját és gyermekeik sorsát bizonytalannak érzik, és ezen csak új szemlélettel, a közösség megerősítésével lehet változtatni.

A Fidesz, a KDNP helyi önkéntesei a mai napon meg is kezdték az ajánlószelvények gyűjtését, mert minden dombóvárit fel akarnak keresni, hogy megismerjék véleményüket, szándékaikat, és elindítsák a szükséges változást.

2009. augusztus 14.

Fidesz-Magyar Polgári Szövetség
Dombóvári Szervezete

(Forrás: fidesz.hu)

Belföldi hírek - www.belfoldihirek.com

-ba-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu