Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.22. - Monday, Csilla napja van.

Belföldi hírek

Az automatizálás folytatódik Kaposváron

2023. May 15. 14:10
Az automatizálás folytatódik Kaposváron

Kaposváron teljes mértékben befejeződött a Fusetech Kft. eddigi egyik legnagyobb fejlesztése, az automatizálás azonban még tovább folytatódik.

Új üzemcsarnokot avattak Kaposváron, köszönhetően a Fusetech Kft. 1 milliárd forintot is megközelítő beruházásának. A vállalat egyébként túláramvédő biztosító eszközöket készít Magyarországon, új beruházásuk pedig a gyártó terület bővítéséhez kapcsolódott, ám az automatizáció folyamatos lesz a jövőben.

 

A gyártó vállalat már 15 éve van jelen Kaposváron és több 100 embernek biztosítanak megélhetést. A Fusetech most egy régebbi raktárat bővített ki és újított fel, amelynek eredményeképp mintegy 4000 négyzetméteren indulhat el a gyártás.

 

A következő években is folytatódik az automatizálás a gyártás területén

 

A bővítések által nem csak a gyártóterület növekszik, hanem az előállított termékek száma is. A francia központtal rendelkező Fusetech főleg elektromechanikus gépeket gyárt Magyarországon és az átadón bejelentették, hogy a következő években újabb fejlesztéseket hoznak hazánkba.

 

A francia cég a jövőben új raktár épületet tervez létrehozni Kaposváron, továbbá még magasabb szinten automatizálják a gyártási folyamatokat is. Az automatizálással a digitalizáció és a jövő technológiák felé nyitna a vállalat.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu