Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.04.01. - szerda, Hugó napja van.

Belföldi hírek

Az Adu Alba Kft. a jövő magyar vállalatát testesíti meg

2020. február 26. 13:33
Az Adu Alba Kft. a jövő magyar vállalatát testesíti meg

A csomagolási rendszerekkel foglalkozó Adu Alba Kft. a magyar gazdaságstratégia jövőjét szimbolizálja, magyar családi tulajdonban van, high-tech technológiával termel és zöld is - mondta a gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár a társaság székesfehérvári üzemében.

György László hangsúlyozta: a cég jó példa arra, hogy a műanyagtermékeket gyártó vállalkozások is tudnak fenntartható és zöld módon működni, az itt felhasznált műanyagok száz százalékban újrahasznosulnak. Azt is kiemelte: a székesfehérvári cég magyar egyetemekkel közösen fejleszt olyan termékeket, amelyek a világpiacon is megállhatják a helyüket, kitörési pontot jelentve a magyar gazdaság számára. Faipari termékeiket olyan új eljárással állítják elő - kiküszöbölve a jelentős energia- és időigényes szárítási folyamatot -, amellyel a szén-dioxid kibocsátást tudják minimalizálni - mondta György László.

 

Az Adu Alba Kft. a jövő magyar vállalatát testesíti meg

 

A székesfehérvári Adu Alba Kft. prémium és komplex csomagolási rendszerek fejlesztésével - tervezéssel és gyártással -, műanyag, lemez, fa, hab és acél felhasználásával foglalkozik. Rendelkeznek 3D nyomtatási technológiával is, amelyet számos területen terveznek felhasználni a jövőben - mondta el Varga József tulajdonos-ügyvezető.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu