Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.16. - Tuesday, Csongor napja van.

Belföldi hírek

Automatizált fejlesztések Esztergomban

2023. January 21. 07:00
Automatizált fejlesztések Esztergomban

Jövő-technológiával üzemeltetett raktárt épít egy nagyvállalat Esztergomban.

Jelentős beruházás veszi kezdetét Esztergomban, ahol egy helyi nagyvállalat, a Neuzer Kft. közel 750 millió forintból épít teljesen automatizált üzemet. A cég számos önvezető megoldással szereli majd fel a raktárt, mindezek mellett pedig csúcstechnológiás kerékpár készítő berendezéseket is beszereznek.

 

A Neuzer Kerékpár Kft. egyébként hazánk legnagyobb 100 százalékban magyar tulajdonban lévő bicikli gyárának számít. A vállalkozás jelen pillanatban egy 8000 négyzetméteres raktár csarnokkal rendelkezik, ám a kapacitása miatt újítások szükségesek.

 

A hazai kerékpár-piac egyik legnagyobb szereplője fejleszt

 

A cég tájékoztatásai szerint a mostani raktár már nem képes biztosítani a jövőbeli folyamatos növekedést, valamint a berendezéseket és a kerékpár-alkatrészeket sem tudták már hova elhelyezni, ezért indítják el az innovációt.

 

Az új épületben a jövőben már minden adott lesz ahhoz, hogy a cég úgy működjön, mint egy igazi csúcstechnológiát alkalmazó gyár. Közel 2000 négyzetméter helyük lesz ahhoz, hogy az új alkatrészeket eltárolják, mindezek mellett pedig okos nyilvántartó eszközöket is bevezetnek.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu