Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.12.08. - csütörtök, Mária napja van.

Belföldi hírek

Automata rendszert fejlesztett a Knorr-Bremse

2022. július 15. 07:00
Automata rendszert fejlesztett a Knorr-Bremse

Budapesti telephelyén fejlesztette ki legújabb generációs megoldásait a Knorr-Bremse.

Rendkívül jövedelmező projektet fejezett be Budapesten a Knorr-Bremse vállalata, mivel a jövőbe, az az a digitalizációba és az automatizációba fektettek be. A vállalat elkészítette az első DAC termékét, amely az úgynevezett digitális automata kuplung angol megfelelőjének a rövidítését jelenti.

 

A Magyarországon történt fejlesztések során olyan technológiát hoztak létre a vasúti teherszállításban, amelyek eddig kevés vállalatnál léteztek. A vasúti teherforgalom ezentúl automatizált megoldásokon keresztül működik majd és intelligens rendszerek segítik a hatékonyság javítását.

 

Most már automatizált folyamatok segítik a cég fejlődését

 

A digitális szolgáltatások, valamint az új generációs technológia kifejlesztése nem csak Magyarországon, hanem egész Európában jelentős teljesítmény javulást eredményezhetnek.

 

Az újfajta kuplung technológiát úgy fejlesztette ki le a vállalat, hogy az építésekor a biztonságon volt a fő figyelem. A biztonság mellett kiemelt figyelmet kapott a magas teljesítmény elérése, illetve a tartósság is.

 

A kuplungot speciális acélból gyártották, így képes ellenállni a nagy erőknek, amely a vonatokat éri a fékezés vagy manőverezés közben.

 

Forrás: NRG Report
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu