Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.02.02. - csütörtök, Karolina napja van.

Belföldi hírek

Automata raktár épül a Jászságban

2022. október 14. 13:39
Automata raktár épül a Jászságban

Száz százalékban magyar tulajdonú cégcsoport kezd okos beruházásba Jászberényben.

Egy 100 százalékban magyar tulajdonban lévő cégcsoport indít okos beruházást Jászberényben. A jászsági Szatmári Kft. több mint 3,5 milliárd forintból ruház be jászberényi telephelyén.

 

A cégcsoport bővülését a magyar kormány több mint 1 milliárd forinttal támogatja és mivel olyan projektről van szó, amely okos technológiát hasznosít, így a befektetés megtérülése garantált a Szatmári Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. telephelyén.

 

A csúcstechnológiás és automata magasraktárat építő Szatmári Kft. egyébként Magyarország egyik piacvezető vállalata az épületgépészetben. A magyar piacon kívül egyre több külföldi ügyfelet is kiszolgálnak.

 

Egyre több az okos-beruházás vidéken

 

Az épülő automata magasraktárat raklapos megoldással alakítják ki, elkészülte után pedig jelentősen hozzájárul majd a hatékonyabb termelési folyamatokhoz és a termékportfólió bővítéséhez.

 

A gyártási számok növelésének egyik alapja az automatizálás, ezért választotta ezt a modern technológiát a jászberényi cég. A befektetéssel legalább 30 új munkahelyet teremtenek a városban.

 

A jövőben a logisztikai folyamat teljes egészében automatikusan működik majd, csupán a rakodás során lesz szükség manuális beavatkozásra.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu