Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.19. - Friday, Emília napja van.

Belföldi hírek

Átadták Kelet-Magyarország legnagyobb logisztikai bázisát

2017. October 11. 12:57
Átadták Kelet-Magyarország legnagyobb logisztikai bázisát

Orbán Viktor miniszterelnök Nyíregyházán, a Révész-Nyírlog Kft. új logisztikai központjának átadásán kijelentette, hogy a beruházás is világos bizonyítéka annak, hogy Magyarország kezdi összeszedni magát. Magyar sikertörténetnek nevezte  a közel 9 milliárd forintból 10 hónap alatt megvalósított magyar tulajdonú családi vállalkozás beruházását.

Az államfő kijelentette, hogy amíg Magyarországon ilyen vállalkozók vannak, nincs miért aggódni. "Szeretném, hogy Magyarország minden nagyvárosa olyan jó állapotban lenne és olyan szép fejlődési perspektívák előtt állna, mint amilyenek előtt Nyíregyháza áll" - fogalmazott. Elmondása szerint a mai magyar tőketulajdonosok, vállalkozók, a sikeres üzletemberek nélkül ma a magyar nemzetgazdaság kizárólag külföldi tulajdonú cégekből állna.

 

Átadták Kelet-Magyarország legnagyobb logisztikai bázisát

Orbán Viktor miniszterelnök magyar sikertörténetnek nevezte a Révész-Nyírlog Kft. új logisztikai központjánek megvalósulását

 

A Révész cégcsoport és a francia gumiabroncsgyártó óriáscég, a Michelin üzleti kapcsolatára utalva a miniszterelnök megnyugtató érzésnek nevezte, hogy Nyíregyházán a magyar tulajdonú vállalkozások és a külföldi nagy cégek képesek együttműködni. Ha a kormányon múlik, hosszú ideig fenn fognak maradni azok a gazdasági keretek, amelyekben vállalkozásokat lehet indítani, fejleszteni és beruházni - jelentette ki Orbán Viktor.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu