Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.10.28. - csütörtök, Simon napja van.

Belföldi hírek

Átadták a MOL legújabb beruházását

2021. szeptember 30. 14:20
Átadták a MOL legújabb beruházását

Átadásra került Tiszaújvárosban a MOL tulajdonában lévő Petrolszolg Kft. 6,7 milliárd forintos beruházása.

Új központot adott át Tiszaújvárosban a MOL. A MOL 100 százalékos tulajdonában álló Petrolszolg Kft. átadta a 6,7 milliárd forintos beruházás által felépített új tiszaújvárosi központot. A Petrolszolg Kft. a MOL ipari karbantartó és szolgáltató vállalata, a projektnek köszönhetően pedig ezentúl megújult környezetben irányíthatják a tiszaújvárosi bázis mindennapi munkálatait.

 

A Petrolszolg Kft-t még 1994-ben alapították és számos karbantartási vállalat integrálásával nyerte el a mai szervezeti formáját. Magyarországon 800 alkalmazottal és 19 telephellyel rendelkezik a cég, így ők Közép-Kelet Európa és Magyarország egyik piacvezető cége, ami a karbantartási és gyártási szakterületet érinti.

 

A tiszaújvárosi telephely

 

A cég feladatkörébe tartozik az olajipari, gázipari és vegyipari technológiák, gépészeti, villamos és irányítástechnikai rendszerek kivitelezése, valamint a MOL-hoz tartozó üzletágak biztonságos működését szolgáló javítási, karbantartás és tevékenységek elvégzése.

 

Az elmúlt 6 hónapban ez már a harmadik beruházás volt Tiszaújvárosban. Mindegyik projekt az építés alatt álló Poliol üzem biztonságát és színvonalas munkáját segíti. Az épülő vegyipari gyár és a Petrolszolg átadott központja közel 300 új munkahelyet teremt Tiszaújvárosban.

 

Az átadott központ által a munka hatékonyabban és jobban szervezhetőbb lesz, hiszen korábban 26 épületre terjedt ki azon funkciók száma, amelyet most a központ összefog. Az épület közel 10.000 négyzetméter alapterületű és 2020 májusa óta épült. A 2 szintes központban a 4 műhelycsarnokon kívül számos iroda, tárgyaló, raktár és parkoló is helyett kapott.

 

Forrás: MTI, MOL
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu