Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.05.28. - szombat, Emil, Csanád napja van.

Belföldi hírek

Átadták a Grand Hotel Esztergomot

2021. szeptember 26. 12:00
Átadták a Grand Hotel Esztergomot

Megvalósult Esztergomban az a 12 milliárd forintos szállodafejlesztési projekt, amelynek keretein belül új hotelt építettek és egy régit is felújítottak a befektetők.

Esztergomban átadták a 12 milliárd forintos szállodafejlesztési beruházás munkáit. A befektetők felépítették a Grand Hotel Esztergomot, illetve felújították az új hotellel szemközt lévő Hotel Portobellot. A beruházás 150 új munkahelyet teremtett Esztergomban.

 

Az új Grand Hotel felépítése 9,2 milliárd forintból valósult meg. A beruházásnak köszönhetően egy olyan négycsillagos hotelt hoztak létre, amelyben 150 szoba található. Mivel a Hotel Portobellóban 90 szoba található, így a két szállodában összesen évi 125 ezer vendégéjszakával számolnak a tulajdonosok.

 

Az új szálloda az esztergomi bazilikára néz 

 

Mindkét szálloda Esztergom belvárosában található, közel a Dunához. Mindemellett mindkét szálloda egy hiánypótló beruházás része volt, hiszen a Grand Hotel és a Hotel Portobello is alkalmas több száz fős konferenciák megrendezésére, illetve a családok kikapcsolódására.

 

Az új Grand Hotel szobáiból az esztergomi bazilikára és a pilis erdőre is ráláthatnak a vendégek. A hotel 220 fős étteremmel, 70 fős grill terasszal és 700 négyzetméteres játéktérrel, valamint panorámás tetőtéri spa részleggel várja vendégeit.

 

Forrás: MTI, Continental Group
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu