Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.15. - Saturday, Jolán napja van.

Belföldi hírek

Átadták a Díj a sikeres vállalkozásokért elismeréseket

2017. July 15. 08:00
Átadták a Díj a sikeres vállalkozásokért elismeréseket

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az átadó ünnepségen hangsúlyozta, hogy a hosszú távú fejlődés lehetőségét azokban a hazai vállalatokban, vállalkozásokban kell keresni, amelyekben megvan a folyamatos innováció és a piachoz való alkalmazkodás képessége.

A kormány kész arra, hogy megfelelő hátteret teremtsen a vállalkozásoknak, segítse a fejlődést, és forrásokat rendeljen a célok megvalósításához - mondta a miniszter. A hónap beruházója elismerésben májusban az innovatív papír raklapokat gyártó DS Smith Packaging Hungary Kft., júniusban a megújuló geotermikus energia kinyerésével foglalkozó Hansa Kontakt Invest Kft. részesült. 

 

Díj a sikeres vállalkozásokért: június havi díjazottak

(nyitóképen a május havi díjazottak)

 

A hónap kis- és közepes vállalata díjat a háztartási készülékek, speciális mérlegek és egészségmegőrző termékek gyártásával foglalkozó MOMERT Zrt. és a csomagolóanyagokat gyártó, teljes egészében magyar családi tulajdonban lévő HACONA Csomagolástechnológia Kft. vezetői vehették át. A hónap startup vállalata térgeometria megértését segítő alkalmazást fejlesztő VR-AR Education Zrt. és asztmás állapotnaplózó szoftvercsomag, a Pulmoment fejlesztőcsapata lett.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu