Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.16. - Tuesday, Csongor napja van.

Belföldi hírek

Átadták a Balogh Tészta Zrt. új üzemét

2017. July 13. 13:21
Átadták a Balogh Tészta Zrt. új üzemét

Orbán Viktor miniszterelnök az ünnepségen hangsúlyozta, hogy minden olyan vállalkozás, ami a mezőgazdasághoz kapcsolódik, és az abból származó tudást alakítja át ipari tudássá és kereskedelmi tőkévé, különösen fontos a magyar kormánynak.

A kormányfő hangsúlyozta, hogy a magyar ember a mezőgazdasághoz ért igazán, és a magas szintű nemzetközi műveléshez vagyunk a leginkább alkalmasak. A Balogh Tészta Zrt. beruházása azért is fontos, mert családi vállalkozás valósította meg, az üzem pedig egy olyan ipari létesítmény, ami volumenével is meghatározója a magyar nemzetgazdaságnak.

 

Átadták a Balogh Tészta Zrt. új üzemét Tiszakécskén

Átadták a Balogh Tészta Zrt. új üzemét Tiszakécskén

 

A miniszterelnök beszélt arról is, hogy a Balogh Tészta Zrt. valószínűleg annak köszönheti sikerét, hogy a jövő útjait kereste, és folyamatos fejlesztések révén jutott el oda, ahol most tart. Magyarország második legnagyobb gyártókapacitással rendelkező tésztagyára, a Balogh Tészta Zrt. 25 tiszakécskeinek biztosít munkát. A cég csaknem két és fél évtized alatt vált az egyik legnagyobb hazai tésztagyártóvá, az új üzem 8500 négyzetméter alapterületű, óránként 2250 kilogramm tészta gyártására és csomagolására alkalmas gépsorokat telepítettek be.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu