Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.29. - Wednesday, Magdolna napja van.

Belföldi hírek

Árbevétel növekedést eredményez az automatizálás

2023. February 14. 11:17
Árbevétel növekedést eredményez az automatizálás

A digitalizációs fejlesztések jelentős mértékben képesek megemelni egy vállalat árbevételét.

Egy magyar vállalat közzétette, hogy a tavalyi évben milyen jelentős előrelépéseket értek el a digitalizációnak és az automatizálásnak köszönhetően. A szóban forgó vállalat a Starschema Kft. informatikai társaság.

 

A Starschema Kft. a tavalyi évben a 7,7 milliárd forintos árbevételt is elérte, ez pedig óriási, közel 55 százalékos növekedést jelent az azt megelőző év árbevételéhez képest. A cég szerint az előrelépést a sok fejlesztés tette lehetővé.

 

Az adatokat felhasználva kifizetődő automatizmusokat lehet kiépíteni

 

Az informatikai cég egyébként Magyarországon piacvezetőnek számít az adatvizualizáció és az adatelemzés iparágában, a gazdasági környezet pedig számukra is rendkívül kedvezőtlenül alakult 2022-ben, mégis óriási növekedést értek el.

 

A vállalat közleménye szerint azért tudták ilyen ütemben megnövelni bevételüket, mert egyre több üzleti szereplő kezd rájönni, hogy óriási hasznot jelent az üzleti folyamatokba a mesterséges intelligencia, a digitalizáció, a robotizáció és az automatizáció alkalmazása.

 

A Starschema Kft. 2023-ban is rendkívül pozitív eredményeket vár, mivel idén is komoly kereslet mutatkozik az adatelemzésre, az automatizálásra és a jövő-technológiai szoftvereket is magukba foglaló digitális beruházásokra.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu