Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.10.28. - csütörtök, Simon napja van.

Belföldi hírek

Agrárdigitalizációs programok indulnak

2021. augusztus 05. 15:00
Agrárdigitalizációs programok indulnak

Újra együttműködnek a hazai piacvezető agrárvállalatok és agrártechnológiai startupok.

2021. szeptemberében indul a NAK TechLab inkubációs program, amelynek keretében ismételten együttműködnek a hazai piacvezető agrárvállalatok az agrártech legjobb startupjaival. A program nagyban elősegítheti az országban az agrárdigitalizációs folyamatokat, amelynek köszönhetően az agrárium tovább fejlődhet.

 

A NAK TechLab célja, hogy az összes innovatív megoldás megtalálja a helyét a mezőgazdaságban. A hazai agrárszektor mellett az élelmiszeripart is támogatja a program. Fentarthatóbbá, környezettudatosabbá és versenyképesebbé tennék az iparágat a projekttel, amely 3 hónapig tart.

 

Versenyképesebbé teheti az agrárdigitalizáció a mezőgazdaságot

 

"A három hónapos programba bevont piaci szereplők kiemelkedő szerepvállalása megteremti a gyakorlatias és valós piaci problémák azonosítását, ezzel biztosítva a fejlesztések piac orientáltságát. A résztvevő startupok üzleti képzések, intenzív workshopok során, valamint agráripari, üzletfejlesztési és nagyvállalati mentorokkal dolgozva hozhatják lendületbe fejlesztésüket" - közölte a NAK TechLab hivatalos honlapja.

 

A vállalatok augusztus 22-ig jelentkezhetnek, amennyiben részt szeretnének venni a programban. A programot már harmadjára indítják el a szervezők, az elmúlt 2 évben pedig komoly tőkebevonások és megtérülő nagyvállalati együttműküdések is létrejöttek. A startupok tavaly és tavalyelőtt több mint 1 milliárd forintnyi tőkére tettek szert.

 

Forrás: NAK TechLab
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu