Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.04.11. - vasárnap, Zsolt, Leó napja van.

Belföldi hírek

A világ legjobbjai közt a magyar cég

2021. április 08. 09:37
A világ legjobbjai közt a magyar cég

Világszinten a hetedik legjobb fejlesztőnek számít a magyar Integral Vision vállalat. Az egyik legnagyobb listázó felület, a Clutch.co összesítése szerint a webes termékek fejlesztésével foglalkozó cég kétszázezer másik közül emelkedik ki.  

A Clutch.co nemzetközi top tizes listát állított össze a Drupal-fejlesztők közt, amelyen az Integral Vision az előkelő hetedik helyen végzett. A Clutch lekövethetően objektív szervezet, amely a világ egyik legnagyobb adatalapú beszerzéstámogató platformja. Kétszázezer szolgáltatót listázott, nagyjából ötszáz kategóriában állított fel rangsort ügyfelek visszajelzései alapján. Figyelték emellett, hogy munkatapasztalata és tartós piaci jelenléte is legyen a vállalkozásoknak. Ezek alapján lett az Integral Vision a világ egyik legjobb Drupal fejlesztője. 

 

Webdesigner munka

 

Az Integral Vision webes termékek fejlesztésével és működtetésével foglalkozik. Főként kulturális, egészségügyi és oktatási területen használják termékeiket, de kereskedelmi szektorokban is értékesítenek. Az úgynevezett Drupal nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszert használják, amely az egyik legelterjedtebb a szakmában. Testreszabhatóvá teszi a webes termékeket, a tervezési és kiépítési folyamatok is rugalmasak lesznek.  

 

A magyar cég robottechnológiát is használ gyártási folyamatai során, emellett alvállalkozókkal is együtt dolgoznak. Felismerték a járvány alatt kialakult helyzet fontosságát, elengedhetetlen ugyanis, hogy az intézmények weboldalaikat karbantartsák. Az online tér felértékelődött és nagyobb hangsúly helyeződött rá mind az egészségügy, mind az oktatás vagy kultúra, esetleg értékesítés területén.

 

A legtöbben már online intézik ügyeiket, így fontos ezen felületek rugalmassá, naprakésszé tétele. Ebben segít a magyar cég. Új oldalakat fejlesztettek, relatíve kis befektetéssel változtattak a meglévő website-okon. Amint visszatér a “normál” élet, az intézmények oldalait ugyanilyen gyorsan, rugalmasan át tudják majd alakítani az adott igénynek megfelelően – jelezte a vállalat ügyvezetője. 

 

 

M. A. 

Forrás: mti

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu