Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.18. - Saturday, Erik napja van.

Belföldi hírek

A Vidékfejlesztési Minisztérium és az IPOSZ stratégiai megállapodást írt alá

2013. December 05. 18:32
A Vidékfejlesztési Minisztérium és az IPOSZ stratégiai megállapodást írt alá
A Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) Stratégiai Partnerségi Megállapodást kötött  Ipartestületek Országos Szövetségével (IPOSZ). A dokumentumot Németh László, az IPOSZ elnöke és Kiss Zoltán osztályvezető, a VM térségi programok osztályának vezetője írta alá.

Vidékfejlesztési Minisztérium


A Vidékfejlesztési Minisztérium Stratégiai Partnerségi Megállapodást kötött az IPOSZ-szal

 


Az Ipartestületek Országos Szövetsége Országos Elnöksége ülést tartott az IBSZ-SZMTOI székház dísztermében 2013. december 5-én, amelynek keretében sor került az együttműködés aláírására is. Németh László úgy nyilatkozott: a Vidékfejlesztési Minisztérium és az IPOSZ a közeljövőben az Agrárkamara felé is nyitni fog.

Németh László, az IPOSZ elnöke


Németh László, az IPOSZ elnöke a Vidékfejlesztési Minisztériummal történt aláírást követően

A Budapesten aláírt Stratégiai Partnerségi Megállapodás célja a kölcsönösség, információcsere, mikrovállalkozások  valós érdekeinek megjelenítése a jogszabályok előkészítésében,  végrehajtásában, és a hatások vizsgálatában. Németh László, az IPOSZ elnöke az aláíráskor elmondta: több hónapja készítik elő a megállapodást a vidékfejlesztési miniszterrel.


 Ipartestületek Országos Szövetsége

 

Az Ipartestületek Országos Szövetsége Országos Elnöksége ülést tartott az IBSZ-SZMTOI székházban

 


A felek a dokumentum szerint szorosan együttműködnek többek között a mezőgazdaságot érintő alkatrészgyártó, építő-, szerelő és szolgáltató tevékenység területén; az iparosság, a mikrovállalkozások érdekében a helyi és kistérségi vidékfejlesztési koncepciók kialakításában, a LEADER csoportok munkájában; a hungarikumok, a falusi és agrárturizmushoz kötődő kézműves szakmák és szakképzés kérdéseiben; valamint a monitoring bizottságok, szolgáltatási és információs rendszerek működtetésében is.


MCOnet
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu