Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.06.27. - hétfő, László napja van.

Belföldi hírek

A vállalatokon belül is előny a mesterséges intelligencia

2022. május 22. 22:35
A vállalatokon belül is előny a mesterséges intelligencia

Azok a cégek, akik alkalmazzák a mesterséges intelligenciát, számos előnyről számolnak be.

Magyarországon  kezdenek elterjedni azok a vállalatok, akik a belső vállalati problémákat is a mesterséges intelligencia alapú szoftverekkel oldják meg. Most a Talk-a-bot magyar chatrobot-fejlesztő vállalat készített el egy olyan szoftvert, amelyben a mesterséges intelligencia válaszol azokra a kérdésekre, amelyeket a belső-céges kommunikációhoz kötődnek.

 

A legújabb fejlesztésük heti 7 nap, napi 24 órában üzemel a kollégák számára, így ők sokkal könnyebben képesek eligazodni a vállalati munkafolyamatok között. A cég célja most az, hogy a saját rendszerük bármely cégnél bevezetésre kerülhessen, ezért olyan fejlesztéseket dolgoznak ki, amellyel elérhető az, hogy cég mérettől függetlenül használható legyen.

 

A belső kommunikációt is megerősíti a mesterséges intelligencia

 

A vállalat azt is közölte, hogy körülbelül 20 munkaóra alatt képesek bevezetni bármely cégnél a rendszert és a legmagasabb fokozatú informatikai biztonsági és adatvédelmi beállításokat alkalmazzák. A szoftver telepítése bármely cégnek 3 hónapon belül megtérülhet, a munkavállalók elégedettsége pedig komoly növekedésnek indulhat.

 

A Talk-a-bot egyébként korábban kizárólag olyan chatrobotokat fejlesztett, amely a cégek külső kommunikációjában nyújtott segítséget, tehát az ügyfelekkel való kommunikálást segítette egy magasabb szintre vinni az automatizáció segítségével.

 

A legújabb fejlesztésekkel már a belső kommunikáció minőségbeli javítását vették célba, amellyel a cégek egyszerre akár több ezer alkalmazottnak is képesek üzenetet küldeni a legfontosabb és legfrissebb vállalati hírekről.

 

Forrás: Forbes
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu