Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.16. - Tuesday, Valter napja van.

Belföldi hírek

A Török Köztársaság miniszterelnöke Magyarországra látogat

2015. February 18. 11:12
A Török Köztársaság miniszterelnöke Magyarországra látogat

Ahmet Davutoğlu török miniszterelnök 2015. február 24-én hivatalos látogatásra érkezik hazánkba, amelyhez kapcsolódóan a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) Magyar - Török Üzleti Fórumot szervez.

Ahmet Davutoğlu török miniszterelnök

A látogatás keretében megrendezik a két kormány magas szintű stratégiai tanácsának következő ülését is - mondta még korábban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter törökországi hivatalos útján, ahol a török kormányfővel, Mevlüt Çavuşoğlu külügyminiszterrel és Taner Yıldız energiaügyi miniszterrel tárgyalt.


A Török Köztársaság miniszterelnökét üzletember delegáció kíséri majd, melynek célja magyar üzleti kapcsolatok létesítése. A Budapestem megrendezésre kerülő Magyar - Török Üzleti Fórum  előadássorozatában tájékoztatást kaphatnak a török üzleti környezetről valamint befektetési lehetőségekről mind a HIPA, MNKH, MKIK, mind pedig a török delegáció által tartott Healthcare Tourism és egyéb befektetés ösztönző előadásaiban. A török cégek a gazdaság több ágazatát képviselik, és kétoldalú tárgyalásokat is terveznek a potenciális magyar üzleti partnerekkel.
Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA

Ugyanekkor a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) tőkebevonási ismeretek témában tanfolyamot is szervez. A képzés célja a magyar vállalkozások forrás-, illetve tőkebevonási ismereteinek, képességeinek fejlesztése, ezen keresztül pedig a befektetéseket vonzó tulajdonságaik javítása. 2015. február 24-25-én a résztvevő vállalkozók korszerű piaci, üzlettervezési, pénzügyi, forrásbevonási és cégprezentációs ismereteket szerezhetnek a HIPA fórumán.

 

 

 

-kt-

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu