Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.22. - Saturday, Paulina napja van.

Belföldi hírek

A TF is oktatásfejlesztés indít

2023. February 25. 08:00
A TF is oktatásfejlesztés indít

Milliárd forintos beruházás kezdődik a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen (TF).

A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem(TF) bejelentette, hogy körülbelül másfél milliárd forintból tovább fejlesztik a felsőoktatási intézmény elektronikus lehetőségeit és digitális infrastruktúráját.

 

Az egyetem célja, hogy jóval gyakorlatorientáltabb képzéseket indítsanak a későbbiekben, ám már odafigylenek a távolabbi jövőre is, ezért a beruházásban nagy szerepet kap a digitalizáció is. A projektet 3,5 év alatt tervezi teljesíteni az egyetem.

 

A diákok egyre több anyaghoz férnek hozzá online

 

A felsőoktatási intézmény kiemelte, hogy ez az innováció a szem számára nem lesz annyira látványos, mint korábban a modern sportcsarnok építése, ám a digitalizációs fejlesztések ugyanolyan fontossággal bírnak.

 

Mivel az elméleti tárgyak és képzések nagyfokú digitalizáción esnek át, így az egyetem a magyar hallgatók, a külföldi diákok és az élsportolók számára is jóval előnyösebb feltételeket garantál majd, hiszen az oktatási rendszer sokkal rugalmasabb lesz.

 

A digitális eszközpark innovációja még modernebbé teheti a jövőben a magyar egyetemet, amely idén ünnepli a magyar atlétika 125. évét.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

 

 

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu