Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.03.28. - kedd, Hajnalka napja van.

Belföldi hírek

A szakképzés erősítését és a beszállítók számának növelését tűnzte ki célul a kormány és a Tesco

2012. december 20. 05:37
A szakképzés erősítését és a beszállítók számának növelését tűnzte ki célul a kormány és a Tesco
Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára, valamint a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. részéről Gerard Gray vezérigazgató írta alá azt a dokumentumot, amely szerint a kormány és a cég együttműködik a jövőben.

Cséfalvay Zoltán kiemelte: a megállapodás két fő pont köré szerveződik, így a szakképzés erősítését és a beszállítók számának növelését tűzi ki célul; mindkettő egyaránt érdeke a kormánynak és a Tesconak.

Kiemelte, hogy a Tesco jelenleg a legnagyobb magánszektorbeli munkáltató Magyarországon, egyben az egyik legnagyobb adófizető, és hetente mintegy 3,6 millió vásárlót szolgál ki. Ezek az adatok is kifejezik, hogy a Tesco a magyar nemzet támogatója - mondta Gerard Gray vezérigazgató.

, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára, valamint a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. részéről Gerard Gray vezérigazga

Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára, valamint a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. részéről Gerard Gray vezérigazgató írta alá a szerződést (Fotó: MTI - Kovács Attila)Az NGM államtitkára elmondta: a magyar kormány immár tizedszer köt stratégiai partnerségi megállapodást olyan globális nagyvállalattal, amely elkötelezett abban, hogy hosszú távra tervezzen Magyarországon, és abban, hogy segítsék a magyar gazdaság fejlődését. Ezek a vállalatok tevékenységükkel nagy mértékben hozzájárulnak a bruttó hazai termék (GDP) és az export növeléséhez, támaszkodnak a magyar beszállítókra és aktívan részt vesznek a szakképzésben, nagy hangsúlyt fektetnek a kutatásra, a fejlesztésre, az innovációra.


MTI/MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu