Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.24. - Monday, Iván napja van.

Belföldi hírek

A Siemens is csatlakozott a beszállító-fejlesztési programhoz

2017. October 09. 14:47
A Siemens is csatlakozott a beszállító-fejlesztési programhoz

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter bejelentette, hogy a Siemens Zrt. is csatlakozott a Nemzeti Beszállítói Programhoz, majd hangsúlyozta: azt kell elérnünk, hogy gazdasági életünk minden szereplőjének lehetősége legyen arra, hogy elsajátíthassa és alkalmazhassa a jövő technológiáit.

Varga Mihály elmondta, hogy a Siemens már 130 éve van jelen Magyarországon, és "nagyra értékeljük, hogy a cég tevékenysége szinte minden fontos területen hozzájárul a magyar gazdaság versenyképességének emeléséhez". Hangsúlyozta, hogy a program a hazai vállalkozásokat segíti olyan ismeretek elsajátításában, amelyek szükségesek ahhoz, hogy beszállítóként nagy értékláncokhoz csatlakozzanak. A már beszállítóként működő vállalkozásokat pedig abban segíti, hogy tevékenységüket még magasabb színvonalon végezzék – tette hozzá.

 

A Siemens Zrt. is csatlakozott a Nemzeti Beszállítói Programhoz

A Siemens Zrt. is csatlakozott a Nemzeti Beszállítói Programhoz, a cég már 130 éve jelen van Magyarországon

 

A tárcavezető szólt arról, hogy a gazdaság gyorsabb ütemben történő fejlődése érdekében, szükség van a kormány és a vállalatok közötti együttműködésre, és ebben a munkában kiemelkedően fontos partner a Siemens cégcsoport. A Siemens hosszú idő óta nem csak beruház Magyarországon, hanem tevékenységével hozzájárul a magyar gazdaság és társadalom fejlődéséhez is - mondta el Dale Martin, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója.

 

NGM/T.D.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu