Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.18. - Saturday, Erik napja van.

Belföldi hírek

A raktárakban is egyre több a robot

2023. March 21. 14:01
A raktárakban is egyre több a robot

Egyre több nagyvállalat dönt a robotizált és automatizált raktározási technológia mellett Magyarországon.

Magyarország az utóbbi években jelentős előrelépést tett az automatizáció és a robotika szektorában, amelynek eredményeképp a raktárakban is egyre több mesterséges intelligencia és robotikai megoldást találhatunk.

 

Az egyik vezető logisztikai vállalat Magyarországon, amely nagymértékben alkalmazza a legmodernebb technológiákat, az a Waberer's International Nyrt.

 

A cégcsoport az elmúlt években jelentős beruházásokat hajtott végre a raktáraiban, beleértve az automatizált raktári rendszerek és a robotizált anyagmozgató berendezések beszerzését is.

 

A robotizált megoldások a kipakolásnál is óriási előnyt jelentenek 

 

Az említett technológiai megoldások hatékonyabbá és gyorsabbá teszik a raktározási folyamatokat, ezáltal lehetővé teszik a munkavállalók számára, hogy a magasabb szintű feladatokra koncentráljanak.

 

Mindemellett a Ceva Logistics Hungary Kft. is közölte, hogy egyre több telephelyen kívánják beüzemelni az automatizált raktározási technológiát.

 

A vállalat robotizált tároló rendszereket, automata anyagmozgató berendezéseket és drónokat is alkalmaz, hogy maximalizálják a hatékonyságot és minimalizálják a hibalehetőségeket.

 

Forrás: MTI, Portfolio, AutoPro
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu