Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.07.07. - kedd, Appolónia napja van.

Belföldi hírek

A nemzeti ügyek kormányzását kell megvalósítanunk

2009. szeptember 06. 23:19
A nemzeti ügyek kormányzását kell megvalósítanunk
Orbán Viktor a hatodik kötcsei polgári pikniken a balliberális oldal bukásáról és a politikai erőtér változásairól beszélt.
Orbán Viktor a kötcsei polgári találkozón elmondott beszédében hangsúlyozta: Magyarországon ma jobboldali konjunktúra van, de ha a választás után mindössze "ellenkormányzást" hozunk létre, akkor visszajön az a duális erőtér, ahol az egymásnak feszülés a legfontosabb. Ezért az állandó politikai harcok elkerülése érdekében a nemzeti ügyek kormányzását kell megvalósítanunk.

ov_podium2_430_367_20090906231451_112.jpg

Orbán Viktor: A nemzeti ügyek kormányzását kell megvalósítanunk


A Fidesz elnöke kitért arra is, hogy a baloldal hatalompolitikai rendszere összeomlott, mert finanszírozhatatlanná vált, így a neoliberális értékekre alapozott korszak is véget ért. Orbán Viktor hangsúlyozta: a neoliberális értékekre alapozott politika sikertelenné tette az országot, de a magyar társadalom a jobboldali értékeket is az alapján fogja megítélni, hogy az azokon alapuló kormányzás sikeressé tudja-e tenni Magyarországot.

ov_podium_430_809_20090906231451_850.jpg

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke


A leendő polgári kormány személyi összetételével kapcsolatos találgatásokra utalva a Fidesz elnöke azt mondta: "Lassacskán mindenki kormányt alakít, én a kivételek közé tartozom". Hozzátéve: minden szerkezeti, személyi javaslatot lajstromba vesz, de az erről szóló döntéseknek nincs még itt az idejük. Mi olyan politikai közösség vagyunk, ahol munkát osztogatnak és nem pozíciókat - tette hozzá a pártelnök.

(Forrás: fidesz.hu)

Belföldi hírek - www.belfoldihirek.com

-ba-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu