Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.15. - Saturday, Jolán napja van.

Belföldi hírek

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára nyitotta meg az Okos Jövő Fórumot

2014. April 27. 20:17
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára nyitotta meg az Okos Jövő Fórumot

Az Okos Jövő Innovációs Klaszter  az első alkalommal rendezte meg a „SMART Future Forum - Okos Jövő Fórum 2014” elnevezésű egész napos szakmai konferenciát Budapesten.

Az okos technológia egyelőre kiaknázatlan része az energetikának, és megkerülhetetlen fejlődési irányt jelent napjainkban. A szektor így jelentős növekedési potenciállal bír, számtalan üzleti lehetőséget rejt magában. Az okos eszközök felhasználási módjai széles spektrumot lefednek, melyek bemutatására kiváló alkalmat nyújt az Okos Jövő Fórum 2014.

 

 

A jövő az intelligens energia koncepcióéA rendezvényt  Hizó Ferenc, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium zöldgazdaság fejlesztéséért, klímapolitikáért és kiemelt közszolgáltatásokért felelős helyettes államtitkára nyitotta meg. Kijelentette: Magyarország elkötelezett mind a lakossági, mind a gazdasági szereplők energiaköltségeinek további csökkentése mellett. Az energiaforrásokkal való fenntartható gazdálkodást stratégiai kérdéskörnek nevezte, egyúttal üdvözölte az okos mérés hazai elterjesztésének kezdeti lépéseit.

 

MTI/MCOnet

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu