Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.24. - Friday, Eszter napja van.

Belföldi hírek

A munkavállalók képzése a vállalkozások versenyképességét növeli

2012. April 19. 05:36
A munkavállalók képzése a vállalkozások versenyképességét növeli

Az Új Széchenyi Terv keretében május 6-tól lehet benyújtani a pályázatokat munkahelyi képzések támogatására, összesen 20 milliárdos kerettel.


Kara Ákos, a parlament foglalkoztatási és munkaügyi bizottságának alelnöke győri sajtótájékoztatóján kifejtette,  a mikro- és kisvállalkozások számára 6 milliárd forintos keretösszeg nyílik meg, ugyanennyi jut a középvállalkozásokra is, a  nagyvállalkozások számára pedig 8 milliárd forint a keret.

A pályázatokkal kiküszöbölik azt a problémát, hogy az 1,5 százalékos szakképzési hozzájárulást a szabályok változása miatt nem lehet elszámolni a saját dolgozók képzése estén.ÚSZT

Az Új Széchenyi Terv keretében május 6-tól lehet benyújtani a pályázatokat munkahelyi képzések támogatására, összesen 20 milliárdos kerettelAz ilyen képzések hozzájárulnak a vállalkozások versenyképességének növeléséhez, ezért érdemes a cégvezetőknek alkalmazottaikat így továbbképezni. A részletekről a a kormányhivatalok munkaügyi központjainál és az Új Széchenyi Terv Programirodákban is lehet érdeklődni.
MTI/MCOnet
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu