Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.07.11. - szombat, Nóra, Lili napja van.

Belföldi hírek

A minőség kéz a kézben jár a biztonsággal

2017. szeptember 08. 09:12
A minőség kéz a kézben jár a biztonsággal

A Magyar Termék Nagydíj átadásán Kiss Károlyné, a Magyar Termék Nagydíj Pályázati iroda ügyvezető igazgatója kijelentette, hogy a pályázat "egy olyan objektív mérce, mely a fejlődés mértékét, irányát szimbolizálja, valamint a gazdaságfejlesztés és élénkítés alternatív programjaként kapcsolódik a magyar gazdasági stratégiához".

Hangsúlyozta, "az elmúlt két évtized kitüntetetjei valamennyien bátran gondolkodtak, nyitott szemmel jártak és kitartóan dolgoztak, hogy céljaikat megvalósítsák". Kifejtette, hogy a pályázatot folyamatosan alakítják és büszkék arra, hogy minden igénynek megtudnak felelni. "A meghirdetett bővülő lehetőségek pedig tovább emelték a színvonalas pályázatok sokszínűségét." Örömtelinek nevezte, hogy idén hat külhoni díjazott pályázat is érkezett, valamint, hogy idén már megjelentek a szellemi szabad foglalkozású művészek, szolgáltatók.

 

"Az eddigi kitüntetettek bátran gondolkodtak, nyitott szemmel jártak és kitartóan dolgoztak"

 

Részletezte, hogy kitüntetettek 61 százaléka először pályázott, és több mint 50 százaléka vidékről érkezett. Az ideivel együtt eddig 673 Magyar Termék Nagydíjat ítéltek oda, az első meghirdetés óta több mint ötvenszeresére nőtt azon kiváló pályázatok száma, amelyek elnyerték a védjegy használati jogot. Az idén az energiahatékonyság, a környezetbarát, a fogyasztók életminőségét javító, integrált megoldások kiemelt hangsúlyt kaptak. Kiss Károlyné gratulált az idei nyerteseknek, majd reményét fejezte ki, hogy a védjegy birtokában tovább tudják erősíteni a pozíciójukat mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon.

 

/T.D.

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu