Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.03.30. - hétfő, Auguszta napja van.

Belföldi hírek

A miniszter nem úszhatja meg a bizonyítékhamisítást!

2009. augusztus 02. 20:38
A miniszter nem úszhatja meg a bizonyítékhamisítást!
Hová tűnt Draskovics Tibor címmel sajtótájékoztatót tartott vasárnap Balog Zoltán fideszes országgyűlési képviselő.
Megengedhetetlen az a hisztéria és zavar keltés, amit a kormány részéről Draskovics Tibor miniszterként a politikai terrorizmus vádját lebegtetve elkövetett - mondta Balog Zoltán. A politikus kijelentette: ezt a rendészeti miniszter nem úszhatja meg annyival, hogy bocsánatot kér azért, mert a munkatársai nem voltak eléggé pontosak.

balog_430_761_20090802203023_154.jpg

Balog Zoltán szerint a miniszter nem úszhatja meg a bizonyítékhamisítást!

Látható - fogalmazott Balog -, hogy ha az MSZP bajba kerül, akkor mindig előveszi ezt a kártyát, mint történt az korábban, például a Fidesz által szervezni kívánt tüntetés terrorista veszélyre való hivatkozással történt betiltása, vagy a rendőrszékház elleni merénylet alkalmával. Válságban van az MSZP, ezért teszik ezt - tette hozzá Balog.

A fideszes politikus úgy vélte, hogy a Draskovics hazugsága után eltelt napok eseményei arra engednek következtetni, hogy mindez a Bajnai-kormány és az MSZP közös megrendelése, amit nem lehet eltűrni. Úgy gondoljuk, hogy akik részt vettek ebben, vagy csak támogatták, azoknak nincs helyük a demokratikus politikai közéletben.

Balog Zoltán szerint az, hogy Magyarországon átszövi a közéletet a politikai terrorizmus, rágalom. Kifejtette továbbá, hogy Draskovics Tibor ismét rászolgált a nemrég neki ítélt Jogtipró díjra, amit nemrég ítéltek neki oda.

Újságírói kérdésre válaszolva a Fidesz országgyűlési képviselője elmondta, hogy nem szokatlan a rendészeti miniszter eltűnése, máskor is ezt tette, amikor a nyilvánosság elé kellett volna állnia és elmondani, hogy miért tette, amit tett.

(forrás: fidesz.hu)

Budapest Online - www.bpn.hu

-ba-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu