Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.13. - Saturday, Jenő napja van.

Belföldi hírek

A mikro-, kis- és középvállalkozások nemzetközi szintű erősödése a cél - interjú Bödőcs Róberttel (HITA)

2013. December 11. 13:21
A mikro-, kis- és középvállalkozások nemzetközi szintű erősödése a cél - interjú Bödőcs Róberttel (HITA)

Bödőcs Róbert, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) elnökhelyettese az Enterprise Europe Network (EEN) konzorcium által életre hívott EEN követi programjának bemutatásakor interjút adott a Belföldi Hírek Online-nak.


Interjú Bödőcs Róbertteé, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) elnökhelyettesével

Az Enterprise Europe Network magyarországi konzorciuma 5 megyei kamarából, két vállalkozásfejlesztési alapítványból és a HITA-ból áll. Mind azért dolgozunk, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozások nemzetközi szinten erősödjenek, üzleteket szerezzenek. A nagyköveti program keretében különböző ágazatokban olyan jó példákat találtunk, amelyekre más kkv-k felnézhetnek - fejtette ki Bödőcs Róbert elnökhelyettes.

Szijjártó Péter

A HITA (Nemzeti Külgazdasági Hivatal) nagytermében beszét Szijjártó Péter az Enterprise Europe Networkről
Interjú Zoltai Miklóssal,  az Ateknea Solutions MBA vezérigazgatójával


Zoltai Miklós, az Ateknea Solutions MBA vezérigazgatója, okleveles villamosmérnök is a bemutatott követek között van. Elmondta: nagy örömére szolgál, hogy felkérték az EEN keretében a Közép-Magyarországi régió nagykövetévé. "Úgy gondolom - ahogy Szijjártó Péter államtitkár beszédében is elhangzott -, hogy kulcsfontossága van a kis- és közepes vállalatoknak a gazdaság motorjában" - nyilatkozta Zoltai Miklós.Interjú Kiss Benedekkel, az Attrecto Zrt. értékesítési vezérigazgató-helyettesével


EEN követek

A HITA-ban bemutatott követek egy éven keresztül Magyarország hét uniós régiójában képviselik az EEN hálózat magyarországi sikereit

Kiss Benedeket, az Attrecto Zrt. értékesítési vezérigazgató-helyettesét a Nyugat-Dunántúli régió követévé nevezték ki. "Szijjártó Péter államtitkár említette a keleti nyitást, ez nekünk a HITA segítségével egy isztambuli partneren keresztül már meg is történt, és további keleti partnerekkel is keressük a kapcsolatot" - mondta interjújában a nagykövet.


MCOnet
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu